Etsimme nyt asiakkaallemme Lahteen

SÄHKÖASENTAJAA

vakituiseen ja vastuulliseen työtehtävään.

Tulet työskentelemään kokoonpanotehtävissä. Kokoonpanet, asennat sähköt ja koekäytät tuotteet. Hyvän pohjan tehtävässä menestymiseen antaa kokemus esim. sähkö- ja automaatioasennuksista sekä kokoonpanotyöstä. Myös kokemus lvi-asennuksista huomioidaan. Sinulla tulee olla sähkökuvien lukutaitoa.

Tehtävässä työskennellään itsenäisesti, joten odotamme sinun olevan oma-aloitteinen ja ymmärrät kokonaisuudet. Arvostamme vastuullista ja tarkkaa työskentelytapaa.

Töitä tehdään arkisin aamuvuorossa. Pääset työskentelemään mielenkiintoiseen yritykseen, monipuoliseen tehtävään. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla Smartum liikuntaedun.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen lomakkeen kautta. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit olla yhteydessä Johanna Kauppiseen p. 040 728 8728

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 23.03.2023 08:00 – Hakuaika päättyy: 29.03.2023 23:59