Työnantajalle

Yrityksellämme on laaja kokemus erityyppisistä ja monipuolisista henkilöstöpalveluista. Vahvuutenamme on ammattitaito, luotettavuus ja mukautumiskyky. Asiakassuhteemme perustuvat pitkäaikaisiin kumppanuuksiin, jotka ovat kehittyneet monenlaisista henkilöstöön liittyvistä projekteista – rekrytoinneista muutosvalmennukseen.

Työntekijärekisterissämme on paljon taitavia työnhakijoita, jotka etsivät erilaisia työtehtäviä useilta eri toimialoilta. Kaikki asiakasyrityksille lähettämämme työntekijät ovat haastateltu ja arvioitu. Haluamme aidosti tarjota parhaat tekijät asiakkaillemme.

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää! p. 020 779 2010

Palvelumme työnantajalle ovat

Henkilöstö­­vuokraus
Väliaikaista tai vakinaista työvoimaa?

Vuokraamalla työntekijän saat joustavuutta henkilöstöhallintoon ja helpotat omaa työtäsi. Vuokrauspalvelun etuna on se, että yrityksesi maksaa vain tehdyistä työtunneista kiinteän korvauksen sopimuksen mukaan. Me hoidamme työntekijöiden palkat, kaikki siihen liittyvät sivukulut ja muut korvaukset, kuten esimerkiksi sairausajan palkan. Näin ollen henkilöstön vuokraus on myös turvallista ja taloudellista yrityksellesi.

Käytössänne on laaja osaajien joukko eri alojen ammattilaisia.
Vuokraamme työntekijöitä mm:

  • tuotantotehtäviin
  • varasto- ja huolinta-alan tehtäviin
  • toimistotehtäviin
  • asiantuntija- ja suunnittelutehtäviin
  • asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin
  • metalli- ja rakennusalan tehtäviin
Rekrytointi vuokrauksen kautta
Uuden työntekijän rekrytointi vuokrauksen kautta

Tiesitkö, että uusia ja vakituisia työntekijöitä rekrytoidaan jatkuvasti yhä enemmän henkilöstönvuokrauksen kautta? Rekrytointipäätös on silloin huomattavasti helpompi ja riskittömämpi, kun olet jo varmistunut työntekijän ammattitaidosta ja asenteesta. Sovitun ajanjakson jälkeen emme peri enää erillistä rekrytointimaksua.

Suorahaku/Head­hunting
Etsimme suoraan asiakasyritystemme palkkalistoille uusia ja osaavia työntekijöitä. Laajasta työntekijärekisteristämme löytyy töitä etsiviä ammattilaisia useille eri toimialoille. Lisäksi oma kontaktiverkostomme on erittäin laaja.

Käytössämme on myös ns. hiljainen haku, jonka kautta hyvässä asemassa olevat ammattilaiset etsivät uusia haasteita. Näillä henkilöillä on hyvä koulutus ja työkokemus. He edustavat usein johto-, päällikkö- tai suunnittelutasoa ja ovat yritysten avainhenkilöitä. Kun heille sopivia tehtäviä tulee haettavaksi, kerromme heille asiakasyritystemme avoimista paikoista. Näin saamme hakijan ja asiakaan toiveet kohtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Suora rekrytointi on yrityksellesi edullinen tapa hankkia kovan luokan ammattilaisia. Veloitamme rekrytointi-palkkion vain onnistuneista rekrytoinneista.

Kerromme toiminnastamme mielellämme lisää. Soita p. 020 779 2010.

Henkilötestaus
Työelämän osaaminen rakentuu neljälle eri komponentille: tiedolle, taidolle, kyvylle ja persoonallisuudelle. Tiedot, taidot ja kyvyt kehittyvät koulutuksen ja työkokemuksen myötä. Persoonallisuus on enemmän yksilön ominaispiirre. Nämä ominaisuuspiirteet – motiivit, asenteet ja ajattelutavat – vaikuttavat siihen, miten itse kukin käyttää tietojaan, taitojaan ja kykyjään.

Työelämässä juuri nämä piirteet ovat työssä onnistumisen kannalta ratkaisevan tärkeitä. Testausmenetelmämme keskittyy psykologisen testauksen sijaan mittamaan juuri näitä työelämässä tarvittavia ominaisuuksia.

Testin on kehittänyt PhD Petteri Niitamo, jolla on kokemusta yli 10 000 työntekijän henkilöarvioinnista. Niitamo toimii Teknisen Korkeakoulun tuotantotalouden dosenttina opetusalanaan kompetenssien kehittäminen. Niitamo on toiminut myös asiantuntijana ’laki yksityisyyden suojasta työelämässä’ valmisteluvaiheessa. Niitamon kehittäessä testausmenetelmää yksilösuojan turvaaminen olikin ensiarvoisen tärkeää.

Henkilöstö­projektit
Pitkäaikaiset asiakassuhteemme ovat pitäneet sisällään monenlaisia henkilöstöprojekteja. Perinteisen rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen lisäksi olemme toteuttaneet useita erityyppisiä yhteistyöhankkeita.

Nykyisessä haasteellisessa markkinatilanteessa saattaa tulla tilanne, jossa joudutaan lomauttamaan tai irtisanomaan pitkäaikaisia ja luotettavia työntekijöitä. Otamme nämä työntekijät muutosvalmennusohjelmaamme, jolloin he saavat perusteellisen opastuksen esimerkiksi uuden työpaikan löytämiseksi sekä tukea uuden ja yllättävän elämäntilanteen hallintaan.

Lisäksi pystymme tarjoamaan palveluja esimerkiksi henkilökuntasi osaamisen kartoituksessa tai työtyytyväisyyden seurannassa.