Ruiskumaalari, Päijät-Häme | Kilta.fi


Etsimme asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeen alueella ammattitaitoista

RUISKUMAALARIA

Ruiskumaalarin tehtävissä teet maalauksen esivalmisteluita, pintakäsittelytöitä, sekä maalaustöitä ruiskulla. Edellytyksenä tässä tehtävässä menestymiselle on aikaisempi kokemus ruiskumaalauksesta, sekä kyky itsenäiseen, tarkkaan työskentelyyn. Kokemus metalliteollisuuden/metallikappaleiden maalauksesta on myös tarpeen. Arvostamme omatoimisuutta ja reipasta työotetta.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja alan koulutus ovat eduksi paikkaa hakiessa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työsuhde on vakituinen. 

Tarjoamme sinulle: 

  • Työsuhteen mukavassa työporukassa
  • Täydet viikkotyötunnit
  • Smartumin liikuntaedun

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit olla suoraan yhteydessä numeroon p. 044 728 3771/ Jade.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 15.06.2024 01:00 – Hakuaika päättyy: 25.06.2024 23:59