Haemme asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen ROBOTTIHITSAAJAA. Töitä tehdään siistissä tehdasympäristössä nykyaikaisilla laitteilla. Hakijoilta toivomme aikaisempaa työkokemusta robottihitsauksesta tai vastaavasta tuotantolaitteella tapahtuvasta työstä sekä ohjelmoinnista. Monipuolinen kokemus eri tehtävistä metalliteollisuudessa on eduksi.

Työssä pärjääminen edellyttää ahkeraa ja oma-aloitteista työotetta, huolellisuutta sekä yhdessä sovittujen pelisääntöjen noudattamista. Kyseessä on 3-vuorotyö. Työpaikan sijainnin vuoksi edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Hae paikkaa pikaisesti tämän linkin kautta, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä tai soita suoraan Johannalle p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 18.09.2020 11:00 - Hakuaika päättyy: 04.10.2020 23:59