Etsimme asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen

KOKOONPANIJAA 

metalliteollisuuteen, vakituiseen työsuhteeseen.

Tulet työskentelemään alumiinituotteiden kokoonpanossa. Odotamme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta tuotannon töistä sekä taitoa lukea piirustuksia. Mikäli kokemuksesi on hankittu metalliteollisuuden kokoonpanotöistä, katsotaan se suureksi eduksi. 

Olethan oma-aloitteinen ja motivoitunut, kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä olet aikaansaava.  Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. 

Töitä tehdään ma-pe, aamuvuorossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman nopeasti. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auon käyttömahdollisuus on edellytys. 

Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla yksityisen työterveyshuollon sekä Smartum liikuntaedun.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit olla yhteydessä Johannaan p. 040 728 8728

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 23.03.2023 08:00 – Hakuaika päättyy: 29.03.2023 23:59