Automaatioasentaja, Lahti | Kilta.fi


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Lahteen 

AUTOMAATIOASENTAJAA

erilaisiin tuotannon kokoonpano- ja asennustehtäviin. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, piirustusten lukutaitoa sekä aiempaa kokemusta automaatio- ja sähköalan töistä. Olethan motivoitunut, huolellinen, tarkka ja tykkäät työskennellä käsilläsi.

Mainitsethan hakemuksessasi, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Voit lisätä myös mahdolliset työharjoittelupaikkasi, mikäli olet vastavalmistunut, uraasi aloittelemassa oleva tekijä.

Tarjoamme:

  • mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan mukavassa työporukassa
  • yksityisellä työterveyshuollolla sekä tarjoamalla Smartum liikuntaedun
  • täydet työtunnit 40 h / viikko

Kiinnostuitko paikasta? Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit olla yhteydessä p. 044 728 3771

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 15.05.2024 01:00 – Hakuaika päättyy: 22.05.2024 23:59