Haemme hiljaisessa haussa asiakasyrityksillemme Lahden talousalueelle

VASTAVALMISTUNEITA INSINÖÖREJÄ

Työtehtäviin kuuluu yrityksestä ja tehtävästä riippuen esimerkiksi koneiden ja laitteiden suunnittelua ja piirtämistä, kokoonpanotehtäviä konepajalla, asiakasprojektien hoitoa (tilaukset, toimitusajat, tuotannon suunnittelu), työmaamestarin tehtäviä, osto- tai logistiikkatehtäviä tai esimiestehtäviä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy jo hieman työkokemusta teollisuudesta tai rakennustyömailta (esim. kesätöiden kautta). Koulutusalan puolesta tehtävät soveltuvat parhaiten seuraaviin insinööriopintoihin: kone- ja tuotantotekniikka, talotekniikka, rakennustekniikka, sähkö- ja automaatiotekniikka ja logistiikka.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja, joustavuutta ja luotettavuutta. Sinulta löytyy tarvittava tekninen tietotaito, ohjelmisto-osaaminen sekä osaat lukea piirustuksia. Englanninkielen taito ja matkustusvalmius on eduksi osassa tehtävistä.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus meille oheisen linkin kautta.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. 


Hakuaika alkaa: 30.04.2020 14:00 - Hakuaika päättyy: 31.07.2020 12:03