Haemme asiakkaillemme Lahden talousalueelle

VASTAVALMISTUNEITA INSINÖÖREJÄ

Työtehtäviin kuuluu yrityksestä ja tehtävästä riippuen esimerkiksi koneiden ja laitteiden suunnittelua ja piirtämistä, kokoonpanotehtäviä konepajalla, asiakasprojektien hoitoa (tilaukset, toimitusajat, tuotannon suunnittelu), työmaamestarin tehtäviä, osto- tai logistiikkatehtäviä tai esimiestehtäviä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy jo hieman työkokemusta teollisuudesta tai rakennustyömailta (esim. kesätöiden kautta). Koulutusalan puolesta tehtävät soveltuvat parhaiten seuraaviin insinööriopintoihin: kone- ja tuotantotekniikka, talotekniikka, rakennustekniikka, sähkö- ja automaatiotekniikka ja logistiikka.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja, joustavuutta ja luotettavuutta. Sinulta löytyy tarvittava tekninen tietotaito, ohjelmisto-osaaminen sekä osaat lukea piirustuksia. Englanninkielen taito ja matkustusvalmius on eduksi osassa tehtävistä.

Tarjoamme muun muassa seuraavaa:

  • Toistaiseksi voimassaolevan tai määräaikaisen työsuhteen riippuen työtaustastasi ja kokemuksestasi
  • Täydet viikkotyötunnit
  • Palkanmaksun 2 krt/ kk
  • Yksityisen työterveyshuollon
  • Työvaatetuksen
  • Päijät-Hämeen parhaan rekrytointipalvelun

Työtehtävät soveltuvat parhaiten opintojensa loppuvaiheessa oleville, opinnäytetyöpaikkaa etsiville tai juuri vastavalmistuneille tekijöille. Aloituksen aikataulu voidaan sovitella opintojesi valmistumisaikataulun mukaisesti. Mikäli kiinnostuit, laita hakemus meille oheisen linkin kautta pian. Mikäli haluat kysyä lisätietoja, voit soittaa suoraan Leena Raittinen, Kilta Henkilöstöpalvelu Oy, p. 044 728 3771


Hakuaika alkaa: 27.02.2019 10:00 - Hakuaika päättyy: 24.03.2019 23:00