Haemme asiakasyrityksellemme Lahteen

VASTAAVAA SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluvat tuotteiden sähköistys-, automaatio-, testaus- ja dokumentointityöt mukaan lukien tuotteissa jatkuvasti lisääntyvät pilvipalveluratkaisut. Työskentelet pääasiassa Lahden tehtaalla, mutta olet tarvittaessa valmis matkustamaan etenkin kotimaassa. Olet alasi ammattilainen, työskentelet laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Et hätkähdä muuttuvia tilanteita, vaan toimit tehokkaasti ja hallitset hyvin kokonaisuuksia. Omaat itsenäisen työskentelytavan, olet tottunut kantamaan vastuuta ja englannin kielen taitosi on hyvä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 17.11.2020 13:00 - Hakuaika päättyy: 06.12.2020 23:59