Etsimme asiakkaallemme Päijät-Hämeeseen

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ 

Varastotyöntekijänä tehtäviisi kuuluu kuormanpurut ja lastaukset, lavojen siirrot sekä varastojärjestyksen ylläpito. Huolehdit tilausten vastaanotosta ja lähettämisestä. 

Odotamme sinulta positiivista, reipasta, toimentarttuvaa ja joustavaa asennetta. Kykenet itsenäiseen ja omatoimiseen työhön, sekä sinulla on hyvät tiimityötaidot. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän mukavassa työporukassa. Työ alkaa sopimuksen mukaansopivan tekijän löydyttyä. Työ alkaa määräaikaisena, hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen paikkaan. Tarjolla on täyden viikkotyötunnit 40h/vko, maanantaista perjantaihin. Työtä tehdään joko päivävuorossa tai 2-vuorossa. Työpaikan sijainin vuoksi työssäkulkemiseen tulee olla käytössä oma auto.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja lisätietoja antaa tarvittaessa Kirsi Naamanka p. 040 728 3770.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. 


Hakuaika alkaa: 13.05.2022 09:41 - Hakuaika päättyy: 27.05.2022 23:00