Etsimme asiakasyrityksellemme Nastolaan

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ 

Työtehtävässä huolehditaan kokonaisvaltaisesti varaosavarastosta. Tehtävässä hoidetaan jälkilähetysten tekoa sekä kotimaahan, että ulkomaille. Työtehtäviin kuuluu kuljetuspakkausten valmistusta sirkkeliä ja muita käsityökaluja käyttäen. Tuotteet keräillään, pakataan ja valmistellaan kuljetusta varten.

Tehtävä edellyttää vankkaa kokemusta varastotöistä sekä sujuvaa trukilla-ajotaitoa. Työ edellyttää sujuvia tietoteknisiä taitoja. Excell ja SAP- ohjelmat ovat päivittäisessä käytössä. Työ edellyttää vähintään auttavaa englannin kielen osaamista. Työhön kuuluu erilaisten selvitysten tekemistä sekä puhelimitse, että sähköpostilla. Työntekijältä edellytetään erityisesti tarkkaa, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta.

Tarjoamme vakituisen työn päivävuorossa, viikkotyötunteja 37,5 ja työaika klo 8-16, joustoilla. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, soita suoraan Leenalle / p. 044 728 3771

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 10.09.2021 15:00 - Hakuaika päättyy: 27.09.2021 15:00