Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nastolaan kesäksi 2021

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset varastotyöt, mm. tavaran vastaanotto, trukilla ajo, kuormien purku ja varastojärjestelmän käyttö. Etsimämme henkilö on reipas ja oma-aloitteinen. Varastotyöt sujuvat perehdytyksen jälkeen itsenäisesti ja aikaisempaa trukin ajotaitoa löytyy. 

Työ alkaa heti sopivan tekijän löytyttyä ja kestää kesän ajan. Työntekijästä riippuen, töiden jatko tätäkin pidempään voi olla mahdollista. Kyseessä on 2-vuorotyö, töihin kulkeminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, soita suoraan Leenalle / 044 728 3771

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 30.04.2021 10:00 - Hakuaika päättyy: 10.05.2021 23:00