Haemme asiakkaallemme Lahteen

VALMISTUSPÄÄLLIKKÖÄ

monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävään.

Tulet työskentelemään osana toimitusketjutiimiä, vastaten mm. mekaanisista- ja sähköautomaatiokokoonpanosta, tuotteiden laadusta sekä aikatauluista. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden tiimien, kuten myynnin ja suunnittelun, kanssa.

Edellytämme sinulta hyviä valmiuksia toimia esimiestehtävissä, ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä isojen kokonaisuuksien hallintaan. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta tuotannonsuunnittelusta, hyvät IT-taidot sekä teknistä ymmärrystä. Arvostamme mielenkiintoa tuotannonkehittämiseen sekä oma-aloitteista työskentelyotetta. Mikäli sinulla on hyvät englannin kielen taidot, katsotaan se eduksi. Tehtävässä menestymiseen hyvän pohjan antaa esimerkiksi koneinsinöörin tai vastaavan tutkinto.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kansainvälisessä ympäristössä osana ammattitaitoista tiimiä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Kauppinen p. 40 728 8728

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 23.03.2023 08:00 – Hakuaika päättyy: 29.03.2023 23:59