Etsimme asiakasyrityksillemme Päijät-Hämeeseen motivoituneita, ahkeria ja käsistään käteviä tekijöitä. Sinulla voi olla jo perustutkinto suoritettuna ja työkokemusta esim. kesätöiden kautta. Työkokemuksen määrä ei aina ratkaise, vaan tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia. 

Töiden kesto vaihtelee aina muutamasta viikosta vakituiseen sopimukseen asti. Tarvetta on mm. teollisuuden linjatyöntekijöistä, hitsaajista ja rakennustyöntekijöistä.  Eduksi on voimassa oleva työturvakortti, oman auton käyttömahdollisuus ja valmius 2-vuorotöihin. Paikkoja löytyy myös päivävuorotöissä ja työpaikoista, jotka ovat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. 

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mikä olisi sinulle paras ja sopivin työpaikka. Jätä hakemus tämän linkin kautta, tai soita suoraan Leena Raittinen/ Kilta Henkilöstöpalvelu Oy p. 044 728 3771

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 30.04.2020 10:00 - Hakuaika päättyy: 31.07.2020 23:59