Haluatko työskennellä saunarakentamisen loistavassa porukassa? Oletko positiivinen ja omaat vankan kokemuksen rakennusalalta? Mikäli vastasit kyllä, olet ehkä etsimämme henkilö.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle

TYÖNJOHTAJAA

mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön. Työssä toimit saunojen ja alakattojen koolaus- ja panelointitöiden työnjohtajana. Vastaat urakan aikataulusta ja suunnittelusta sekä laadusta ja turvallisuudesta.

Toivomme työnjohtajalla olevan kokemusta rakennusalan esimiestehtävistä, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä omaavan positiivisen ja rehdin asenteen työtä kohtaan. Edellytämme suomen- ja englanninkielentaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tietotekninen perusosaaminen (excel, word, outlook) on välttämättömyys tässä työssä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen rennossa työporukassa, vakavaraisessa yrityksessä. Töitä tehdään arkisin klo. 7–15.30. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja pääkonttori Vantaalla.

Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Naamanka p. 040 728 3770. Mikäli paikka tuntuu sinulle sopivalta, laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pikaisesti alla olevan linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

PAIKKAKUNTA: VANTAA, HELSINKI, ESPOO

Hakuaika alkaa: 02.02.2023 08:00 – Hakuaika päättyy: 08.02.2023 23:59