Etsimme nyt asiakasyrityksellemme

TYÖHÖN OSALLISTUVAA TYÖNJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Lahden talousalueelle. Yritys tarjoaa konepaja- ja hankintaosaamista erilaisiin projektituotantokohteisiin. Pääasiallisina tuotteina ovat erilaiset komponentit, koneet ja laitteet teknologiateollisuudessa.

Keskeiset työtehtävät

Toimit työntekijöiden lähimpänä esimiehenä ns. ”kymppinä” vastaten alueesi työntekijöiden työpanoksesta ja työturvallisuudesta. Valvot ja ohjaat työn laatua sekä varmistat työn etenemisen aikataulun mukaisesti. Työhösi tulee kuulumaan myös monipuoliset hitsaus- ja metallityöt.

Odotamme Sinulta

Alalle soveltuvaa koulutusta ja kokemusta konepajatyöskentelystä. Kuormitusaikataulun hallinta ja noudattaminen sekä hitsaustaito ovat edellytys tehtävässä menestymiselle. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot sekä pystyt motivoimaan ihmisiä. Olet vastuullinen, oikeudenmukainen ja omaat hyvän stressinsietokyvyn.

Tarjolla on vakituinen työsuhde. Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. 


Hakuaika alkaa: 14.10.2021 16:00 - Hakuaika päättyy: 29.10.2021 23:00