Hei sinä kädentaitoinen moniosaaja! Tarvitsemme sinua.

Haemme asiakasyrityksellemme Lahden alueelle hyvällä asenteella varustettua tekijää monipuolisiin tuotantotöihin puuteollisuuteen. Mikäli sinulla on jo kokemusta tehdastyöstä, miltä tahansa alalta, siitä on etua mutta se ei ole pakollista. Asenne ja oppimiskyky ratkaisee. Työtehtäviisi voi kuulua, pakkausta, varustelua, ehkä koneiden käyttöä tai kokoonpanoa. Työtehtävä valikoituu osaamisen mukaan. Eduksi on myös hyvä fyysinen kunto ja halu tehdä konkreettistä ja fyysistä työtä.

Työsuhde on määräaikainen, ehkä jopa kesään asti, riippuen tilanteestasi ja työtaustasi. Työ on 2-vuorotyötä, mahdollisuus 3-vuorotyöhön olisi myös hyvä olla.

Täytä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta, tai jos tietosi ovat jo meillä, soita suoraan Nellylle p. 044 728 3773

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 18.01.2019 15:00 - Hakuaika päättyy: 27.01.2019 23:59