Hollolan Viilu ja Laminaatti on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jonka toimitilat sijaitsevat Tiiriskankaan teollisuusalueella Hollolassa. HVL:n taustalla on vahvaa puusepänosaamista jo kolmannessa polvessa. Yritys toimii pääasiassa Suomen markkinoilla, mutta vientiä ja yhteistyöprojekteja on ollut mm. Pohjoismaihin. Yhtiön valmistamia viilupintoja on nähtävissä kansainvälisesti HVL:n asiakkaiden tuotteissa. Ammattitaitoisen henkilöstön, sekä laajan konekannan johdosta HVL pystyy tarjoamaan korkealaatuisia ja yksilöityjä puusepän puolivalmistetuotteita asiakkailleen. Hollolan Viilu ja Laminaatti Oy on vuoden puuteollisuusyritys 2018. Yritys työllistää tällä hetkellä 19 henkilöä. 

Etsimme ammattitaitoiseen ja tiimihenkiseen kokoonpanoomme levytehtaan tuotantotyöntekijää. Työtehtävät ovat monipuolisia levytuotannon tehtäviä nykyaikaisilla koneilla.

Toivomme hakijalta useamman vuoden vankkaa työkokemusta teollisuustyöstä. Kokemus puusepänteollisuudesta on plussaa. Olennaisimmat työvälineet sinulle tulevat olemaan prässilinja, hiomakonelinja, 4-akselinen CNC kone, sekä paloittelusaha. CNC-osaaminen, sekä puu- ja levymateriaalien tietämys katsotaan eduksi. Työ on itsenäistä, joten edellytämme hakijalta kykyä ottaa vastuuta. Työtä tehdään tehtaallamme kahdessa vuorossa.

Tutustu levytehtaamme toimintaan oheiselta videolta!

 https://www.youtube.com/watch?v=aSZuTdkvwVo

Tarjoamme monipuolisen ja mukavan työyhteisön kehittyvässä yrityksessä, sekä hyvät työsuhde-edut. Mikäli kiinnostuit, niin hae avoinna olevaan työtehtävään oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopivan tekijän löydyttyä sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: Kilta Henkilöstöpalvelu Oy, Johanna Kauppinen 040 728 8728.


Hakuaika alkaa: 12.05.2022 13:50 - Hakuaika päättyy: 29.05.2022 23:00