Löytyykö sinulta erittäin hyvät tietotekniset taidot ja/tai kiinnostusta tekniikkaan? Oletko halukas työskentelemään tuotantotyössä tuotantokoneen operaattorina?

Etsimme asiakasyrityksellemme Heinolaan vakituista

TEKNISTÄ TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu tuotantolaitteen operointi metallialan valmistavassa yrityksessä. Työ edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä kiinnostusta tekniikkaan. Kaikkiin tehtäviin annetaan kattava perehdytys. Tehtävässä työntekijä pääsee kartuttamaan omaa osaamistaan ja kehittymään työn mukana. Työ on mielenkiintoista ja vaihtelevaa.

Tehtävä ei edellytä tekijältä välttämättä aikaisempaa tuotantotyö- tai metallialan taustaa. Tehtävä soveltuu hyvin laajasti erilaisilla työtaustoilla oleville tekijöille, tärkeintä ovat hyvät tietotekniset taidot ja kiinnostus työhön teollisuuden tuotantoympäristössä. Työ edellyttää tavanomaisen hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme tekijälle vakituisen työn ja nykyaikaisen työympäristön vakavaraisessa yrityksessä. Kyseessä on 3-vuorotyö ja työpaikan sijainti edellyttää oman auton käyttöä työmatkakulkemiseen. Jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Työn aloitus on sovittavissa joustavasti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Leena Raittinen p. 044 728 3771.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 19.11.2021 13:00 - Hakuaika päättyy: 19.12.2021 13:00