Volar Plastic konserni valmistaa Lahden ja Viron toimipisteillään asiakkaan tarpeiden mukaisia rakenteisiin ja äänieristykseen liittyviä osia muovista, kierrätysmateriaaleista ja komposiitista. Valmistusmenetelminä on lämpömuovaus, prässäys, uretaanivalu ja laminointi. Volar Plastic konsernin liikevaihto on yli 13 M€ ja se työllistää noin 90 henkilöä Suomessa ja Virossa. www.volarplastic.fi www.purvac.fi 

Organisaation kehittyessä ja tuotannon kasvaessa, etsimme joukkoomme

TEHDASPÄÄLLIKKÖÄ

Tehdaspäällikkönä tehtäväsi on varmistaa tuotannon tehokas ja turvallinen toiminta. Tuotantosuunnitelman toteuttamisen lisäksi vastaat erilaisten tuotannon kehitysprojektien jalkauttamisesta. 

Tuotantosuunnitelman toteuttaminen edellyttää hyvää ennakointikykyä, sujuvaa ja jatkuvaa kommunikointia tuotannon henkilöstön ja tuotannonsuunnittelijan kanssa, sekä asiakaslähtöistä ajattelukykyä. Varmistat tuotannon pysymisen aikataulussa ja reagoit aina havaitsemiisi poikkeamiin ja haet niihin oma-aloitteisesti ratkaisua. Tuotannonsuunnittelun lisäksi toimit yhteistyössä hankinnan, myynnin ja kehityksen kanssa varmistaaksesi tuotannon sujuvuuden. Osallistut aktiivisesti tuotannon kehitystoimintaan, joka käsittää muun muassa henkilöstön osaamisen, toimintatapojen ja teknologioiden kehittämistä. Erilaisten toimintaohjeiden ja muiden tarvittavien dokumenttien laadinta, sekä näiden kouluttaminen henkilöstölle on osa tehtävääsi. Kuulut muiden tuotantoyksiköiden vetäjien ja hankintaorganisaation kanssa Supply-tiimiin, jonka tehtävänä on varmistaa ja kehittää toimitusvarmuutta group-tasolla (Volar Plastic Oy, Purvac Oy, PUR-Estonia Oü). Seuraat aktiivisesti tuotannon erilaisia tunnuslukuja, kuten toimitusvarmuutta ja kustannuksia, sekä pyrit varmistamaan niiden tavoitteiden mukaisen toteutumisen.

AMK-tason koulutuksesta esim. materiaali- tai tuotantotekniikan puolelta on etua, mutta vastaavan osaamisen olet voinut hankkia myös työelämästä. Teknologiaosaaminen lämpömuovaamisesta ja/tai huopatuotteiden prässäämisestä on merkittävä etu. Merkittävä osa työstä tehdään tuotantoon jalkautuneena, mutta IT-perustaidot (MS Office, raporttien teko ja analysointi) ja kyky omaksua uusien ohjelmistojen käyttö on välttämättömyys tehtävän suorittamisen kannalta. Omaat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja haluat johtaa omalla esimerkilläsi.  Toimit esimiehenä tuotannon työntekijöille ja raportoit tuotantopäällikölle.

Tarjoamme sinulle vakituisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän mukavassa tiimissä ja kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy. Lähetä työhakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.7.2022 mennessä. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja antaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy:ssä toimitusjohtaja Kirsi Naamanka p. 040 728 3770.


Hakuaika alkaa: 21.06.2022 08:10 - Hakuaika päättyy: 03.07.2022 23:00