Mittametalli Oy on Heinolan Hevossaaressa toimiva, metallialan sopimusvalmistaja. Yrityksemme on perustettu vuonna 2012 ja kasvu on ollut viime vuosina voimakasta. Mittametalli Oy tarjoaa asiakkailleen parhaat menetelmät valmistukseen ja suunnitteluun. Valmistamme osia huonekaluputkesta putkilaserilla ja komponentteja ohutlevystä laser/levytyökeskus-yhdistelmäkoneella. Käytössämme on yleisimmät hitsausmenetelmät ja oma automaattiradalla varustettu pulverimaalaamo. Asiakkainamme ovat mm. kalusteteollisuus, rakennusteollisuus sekä kone- ja laiterakentajat.

Haemme äitiysloman sijaisuuteen reipasta

TALOUSHALLINNON TAITAJAA

Oletko oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen taloushallinnon osaaja? Haluaisitko työskennellä yrittäjäpalkinnon saaneessa Mittametallissa? Mittametalli Oy työllistää Heinolassa yli 40 metallialan osaajaa. Haemme nyt joukkoomme äitiysloman sijaiseksi taloushallinnon työntekijää. Työnkuva muodostuu monipuolisista toimiston-, taloushallinnon- ja asiakaspalvelun tehtävistä. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä muun toimistotiimin sekä tilitoimistomme kanssa.

Pääpaino työtehtävässä on osto- ja myyntireskontran hoidossa. Myyntireskontrassa teet myyntilaskutusta sekä maksuvalvontaa. Ostoreskontrassa kirjaat ostolaskuja sekä teet niiden maksatuksia. Avustat palkanlaskennassa tilitoimistoa palkka-aineiston käsittelyssä. Teet tilausten käsittelyä, eli kirjaat osto- ja myyntitilauksia. Vastuullasi on asiakaspostiin ja -puheluihin vastaaminen mm. asiakastiedustelujen osalta.

Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi on erityisesti kokemus pk-yrityksen ja teollisuudessa toimivan yrityksen taloushallinnon töistä. Tehtävä vaatii sinulta oma-aloitteisuutta, tarkkuutta sekä asiakaspalvelualttiutta. Olet varustettu positiivisella asenteella ja pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti, että osana tiivistä toimistotiimiä.

Kyseessä on äitiysloman sijaisuus. Työt alkavat helmikuussa. Mikäli kiinnostuit, soita tai jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.12.2018 mennessä. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy / Leena Raittinen. Tavoitat Leenan numerosta 044 728 3771.


Hakuaika alkaa: 03.12.2018 08:00 - Hakuaika päättyy: 20.12.2018 23:00