Haemme Kiltaan osa-aikaista

SIIVOOJAA

tekemään toimistosiivousta sekä kotisiivousta. Kyseessä on osa-aikainen tehtävä, jossa työtunteja kertyy n. 10-15 tuntia kuukaudessa. Työvuorot ajoittuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Työpäivien suhteen löytyy joustoa ja niitä voidaan sovittaa osittain työntekijän toiveen mukaisesti. Siivouskertoja on kuukaudessa 2-4 kappaletta.

Toivomme hakijalta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta siivoustöistä. Kyseessä on itsenäinen toimenkuva ja tekijältä vaaditaan omatoimista työotetta. Työtehtäviin järjestetään perehdytys. Toivomme löytävämme luotettavan tekijän, joka tekee tarkkaa ja siistiä jälkeä. Kohteet sijaitsevat Lahden keskustassa, joten työ ei vaadi oman auton käyttöä. Tehtävä soveltuu henkilölle, jolla haussa osa-aikainen työ, esim. opiskelijalle.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä pikaisesti lyhyt hakemus oheisen linkin kautta. Voit liittää CV:si liitetiedostona hakemukseen. Mikäli haluat kysyä lisätietoja paikasta, voit soittaa Jade/ Kilta p. 044 728 3771.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 26.09.2023 08:00 – Hakuaika päättyy: 13.10.2023 23:59