Asiakasyrityksemme Lahdessa etsii nyt joukkoonsa

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJIA

sekä vakituisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tehtävässä kasataan isoja linjastoja, joihin kuuluu osaksi myös sähköasennukset.

Toivomme sinulla olevan piirustusten lukutaitoa sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Mikäli sinulla on koulutusta/kokemusta sähkö- tai automaatioasennuksista, katsotaan se eduksi. Sähkölupia et kuitenkaan tarvitse tässä tehtävässä. Mikäli sinulle ei ole vielä kertynyt työkokemusta, huomioimme haussa myös harrastuneisuuden kautta hankitun kokemuksen, esim. tekniikan parista. Olethan motivoitunut, tarkka ja tykkäät työskennellä käsilläsi. Työ sopii hyvin myös esim. sähköalan opiskelijalle.

Töitä tehdään arkisin aamuvuorossa. Tilanteesi mukaan voit työskennellä joko kesän ajan tai saada pitkäkestoisen työn.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan mukavassa työporukassa. Työntekijöidemme hyvinvointia tuemme yksityisellä työterveyshuollolla sekä tarjoamalla Smartum liikuntaedun.

Kiinnostuitko paikasta? Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit olla yhteydessä Johannaan p. 040 728 8728

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 24.05.2023 08:00 – Hakuaika päättyy: 07.06.2023 23:59