Asiakasyrityksemme Lahdessa etsii ahkeraa

RUNKOKASAAJAA.

Oletko käsistäsi kätevä työntekijä, jolla on kokemusta puualasta? Siinä tapauksessa voit olla etsimämme runkokasaaja! 

Näissä työtehtävissä pääset käyttämään perinteisiä työkaluja, kuten vasaraa ja naulapyssyä. Puualan tuntemus ja kokemus on ehdottomasti eduksi, kuten myös kokemus kokoonpanotyöstä. Alan koulutus ei ole välttämätön tässä roolissa. Työaika on 40 h/vko, palkka n. 11-11,50 e/h. Työvuorot ovat aina päiväsaikaan 7:00-15.30, ma- pe. Sopimus alkuun 6kk. Jos asut keskustan tuntumassa, työmatka ei vaadi autoa. 

Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia yksityisellä työterveyshuollolla sekä tarjoamalla Smartum liikuntaedun. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit olla yhteydessä numeroon 044 728 3771, Jade Ranki.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 26.09.2023 01:00 – Hakuaika päättyy: 13.10.2023 23:59