Etsimme motivoituneita, ahkeria ja käsistään käteviä tekijöitä! Sinulla voi olla jo perustutkinto suoritettuna ja työkokemusta esim. kesätöiden kautta. Työkokemuksen määrä ei aina ratkaise, vaan tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia. 

Töiden kesto vaihtelee aina muutamasta viikosta vakituiseen sopimukseen asti. Tarvetta on tällä hetkellä erityisesti mm.  teollisuuden linjatyöntekijöistä, kokoonpanijoista, kasaajista, pakkaajista, asentajista, hitsaajista ja metallityöntekijöistä. Eduksi on voimassa oleva työturvakortti, oman auton käyttömahdollisuus ja valmius 2-vuorotöihin. Paikkoja löytyy myös päivävuorotöissä ja työpaikoista, jotka ovat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. 

Ota pian yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mikä olisi sinulle paras ja sopivin työpaikka. Jätä hakemus tämän linkin kautta, tai soita suoraan Johanna Kauppinen / Kilta Henkilöstöpalvelu Oy p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 13.05.2022 11:43 - Hakuaika päättyy: 27.05.2022 23:59