Etsimme nyt asiakkaallemme Vierumäelle

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ

monipuolisiin ravintola-alan tehtäviin. Toiveena on, että työntekijä kykenee osallistumaan mahdollisimman monipuolisesti erilaisiin tehtäviin keittiön ja salin puolella. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakastilojen ja pöytien siisteydestä huolehtiminen, astioiden keräily, tiskaus, ruokien valmistelu, annosten tarjoilu sekä kassatyöskentely. Työtehtävistä sovitaan yhdessä tekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Arvostamme aikaisemman työkokemuksen lisäksi erityisesti reipasta asennetta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa hygieniapassia. Työpaikan sijainnin vuoksi työntekijällä tulee olla oma auto käytössä työmatkakulkemiseen. Sujuva suomen kielen osaaminen on toivottavaa, mutta osassa työtehtävistä voi työskennellä, mikäli suomen kielen osaamista löytyy vähintään perusteiden verran.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään lokakuussa. Tarjoamme täydet viikkotyötunnit (37,5h/vko) ja noudatamme MaRan työehtosopimusta. Työvuorot ajoittuvat klo 6:00-24:00 välille. Työvuoroja on sekä arkisin, että viikonloppuisin. Tarjoamme työntekijän kokemuksesta ja tilanteesta riippuen joko määräaikaisen tai vakituisen työsopimuksen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi meille oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai soita p. 044 728 3771 / Leena. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 


Hakuaika alkaa: 13.09.2021 13:00 - Hakuaika päättyy: 27.09.2021 13:00