Etsimme lahtelaiselle rakennusliikkeelle

RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ

erilaisiin saneerauskohtaisiin Päijät-Hämeen ja pääkaupunkiseudun työmaille. Töitä on tarjolla oman osaamisen mukaan, joten ei haittaa, vaikka olisit urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä. Työtehtäviin kuuluvat mm. purku-, kanto-, ja raivaustyöt. Kokeneelle tekijälle on tarjolla lattiasta kattoon rakentamista.

Toivomme sinulta hyvää fyysistä peruskuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä oma-aloitteista ja reipasta työotetta.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 40 h/vko. Palkka osaamisen ja kokemuksen mukaan. Töiden arvioitu kesto on 2-3 kuukautta, mutta hyvät työntekijät pyrimme työllistämään pitkäaikaisesti. Tarjoamme työntekijöillemme asianmukaiset työvaatteet, yksityisen työterveyshuollon ja liikuntaedun.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa suoraan p. 040 728 8728/Johanna.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 22.09.2022 09:06 - Hakuaika päättyy: 05.10.2022 23:59