Haemme asiakasyrityksellemme Lahteen

RAKENNUSAPUMIEHIÄ

työskentelemään erilaisissa rakennustyömaiden avustavissa töissä. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa. Työmailla työskennellään sekä sisätiloissa, että ulkosalla. Kokemuksestasi riippuen työtehtävinä voi olla mm. työmaan siivousta, tavaroiden kantoa ja siirtelyä, purkutöitä ja suojausta. Jos sinulta löytyy jo useamman vuoden työkokemusta rakennusalalta, tarjolla on myös vaativampiakin tehtäviä.

Työssä pärjää hyvällä ja ahkeralla asenteella sekä noudattamalla työaikoja. Eduksi on, jos olet valmis aloittamaan työt tarpeen tullen nopeallakin aikataululla. Töitä on tarjolla muutaman päivän keikasta aina useamman kuukauden kestoon saakka. Hakijalta edellytetään voimassaolevaa työturvakorttia. Hae paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta.

Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä tai haluat lisätietoja paikasta, voit soittaa suoraan Nellylle p. 044 728 3773.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 28.11.2018 15:00 - Hakuaika päättyy: 16.12.2018 23:00