Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeen ammattitaitoista

PUUSEPPÄÄ

erikoiskalusteita valmistavaan yritykseen. Tehtävänäsi on monipuoliset puusepän työt; CNC- ja muiden puuteollisuuden tuotantokoneiden käyttö sekä käsityökaluilla työskentely. Ohjelmointi- ja asennustaito on plussaa.

Haussa on niin perinteisten kädentaitojen, että nykytekniikan kuten CNC-työstön taitajaa. Edellytämme kokemusta puuteollisuuden työtehtävistä, puuntyöstökoneiden käytöstä ja tavallisista sahaus- ja kokoonpanotöistä.

Työtä tehdään päivävuorossa, mutta 2-vuorovalmius on eduksi. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen paikkaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten täytäthän hakemuksesi jo tänään! Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa leenalle p. 044 728 3771.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Hakuaika alkaa: 20.10.2021 08:00 - Hakuaika päättyy: 01.11.2021 23:00