Etsimme asiakkaallemme Haminaan vakituiseen työsuhteeseen

PUUN LÄMPÖKÄSITTELYLAITOKSEN HOITAJAA

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työkokonaisuuden, joka koostuu erilaisista itsenäisistä ja vastuullisista tehtävistä.

Lämpökäsittelylaitoksen hoitajan tehtäviin kuuluu sekä raakapuun että lämpökäsitellyn puun laadunvalvonta, sahatavaran kuormanpurut ja lastaukset, lavojen siirrot sekä varastojärjestyksen ylläpito. Huolehdit tilausten vastaanotosta, keräilystä ja lähettämisestä. Tehtävä edellyttää pyöräkuormaajan ajotaitoa. 

Työssäsi tulet käyttämään erilaisia varastokirjanpito- sekä laadunvarmistusohjelmia.  Aikaisempi kokemus erilaisten ohjelmistojen käytöstä ja muista varastotöistä ovat ehdottomasti eduksi. Tehtävään annetaan kattava perehdytys, joten tärkeintä on ymmärrys koneiden toiminnasta ja hyvä motivaatio työtä kohtaan. 

Odotamme sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti ja olet oma-aloitteinen. Arvostamme positiivista, reipasta ja toimentarttuvaa asennetta. Toivomme sinulta löytyvän myös tiimityöskentelytaitoja sekä joustavuutta. 

Työtä tehdään päivävuorossa arkisin klo 7.00–15.30 (40 h/vko). 

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja vakituisen tehtävän mukavassa työporukassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, toivomme että voisit aloittaa mahdollisimman pian. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Sopiva tekijä palkataan heti. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja lisätietoja antaa tarvittaessa Harri Vaittinen p. 040 5288 084

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

PAIKKAKUNTA : HAMINA

Hakuaika alkaa: 24.11.2022 13:20 – Hakuaika päättyy: 30.11.2022 23:59