Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Lahteen PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ.

Työskentelet tuotannon työtehtävissä omatoimisesti ja kykenet pitämään langat käsissäsi. Hahmotat tuotantoprosessin kokonaisuutena ja reagoit mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Tärkeää on omatoimisuus ja valmius yhteistyöhön myös tiimin kanssa.

Arvostamme prosessiteollisuuden ja/tai materiaalitekniikan tuntemusta. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta tehdastöistä sekä koneiden ja laitteiden tuntemusta. Edellytämme perustason tietoteknisiä valmiuksia ja tavanomaisen hyvää fyysistä kuntoa. Trukilla-ajotaito ja kokemus automaatiojärjestelmistä on eduksi tehtävässä. Työ on säännöllinen 3-vuorotyö maanantaista perjantaihin.

Tarjoamme mielekkään työn kansainvälisessä ja kehittyvässä organisaatiossa. Työ kestää ainakin vuoden 2022 loppuun saakka.  Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Kirsi Naamanka, puh. 040 728 3770.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 13.05.2022 09:48 - Hakuaika päättyy: 27.05.2022 23:15