Jäsenyritykset - Secry

Levypyörä Oy on erikoistunut työkoneiden vanteiden suunnitteluun ja valmistamiseen sekä teräsrakenteiden valmistamiseen. Yhtiö on yksi johtavista vannevalmistajista raskaiden työkoneiden OE- ja jälkimarkkinoilla. Olemme sitoutuneet kehittämään ympäristöystävällisiä prosesseja, joiden tavoitteena on muun muassa vähentää hiilidioksidipäästöjä. Yrityksellä on lähes 70 vuoden kokemus terästeollisuuden ja se on osa Nokian Renkaat -konsernia.

Etsimme nyt joukkomme vahvistukseksi

PLASMALEIKKAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen monipuolisiin työtehtäviin. Tehtäviin kuuluu plasmaleikkaus CNC-plasmaleikkauskoneella, osien viimeistely ja muut yleiset metallituotannon työt. Odotamme valmiutta 3-vuorotyöhön.

Tehtävissä sinua auttaa menestymään kuvanlukutaito, motivoitunut asenne ja oma-aloitteinen työote. Eduksi katsomme alan koulutuksen ja aikaisemman kokemuksen plasmaleikkaajan työtehtävistä. Ethän kuitenkaan epäröi jättää hakemustasi, sillä oikea asenne tekemiseen ratkaisee.

Työ alkaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy:n kautta ja koeajan jälkeen on tarkoitus siirtyä suoraan Levypyörä Oy:n kirjoille. Mikäli tunnistit kuvauksesta itsesi, jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta heti, niin otamme sinuun yhteyttä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja täällä lisätietoja antaa Johanna Kauppinen, p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 20.10.2021 10:00 - Hakuaika päättyy: 24.10.2021 23:00