Peltiasentaja, Lahti | Kilta.fi


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Lahteen

PELTIASENTAJAA

Työssä teet erilaisia peltiasennustöitä, enimmäkseen ikkunoiden ja ovien pellitystä. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta peltiasennustöistä. Muu rakennustyömaakokemus on ehdottomasti eduksesi, mutta ei välttämätön. 

Kyseessä on projektiluontoinen työ, mutta hyvälle tekijälle voi olla tiedossa myös jatkoa. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvakorttia, hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa.  Työtä tehdään yhdessä työparin kanssa, mutta toivomme, että olet huolellinen tekijä joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn.

Työntekijöidemme hyvinvointia tuemme yksityisellä työterveyshuollolla sekä tarjoamalla Smartum liikuntaedun. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit olla suoraan yhteydessä Jadeen p. 044 728 3771

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 16.05.2024 15:00 – Hakuaika päättyy: 23.05.2024 23:59