Haemme asiakkaallemme Päijät-Hämeeseen

ASENNUSAPULAISTA PELTIASENNUSTÖIHIN

Työssä teet erilaisia peltiasennustöitä kokeneempien asentajien apuna. Tehtävä soveltuu hyvin rakennustaustaiselle tekijälle. Kokemus peltiasennustöistä on ehdottoman eduksi, mutta ei välttämätön. Olethan työotteeltasi reipas ja oma-aloitteinen. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Työturvakortti vaaditaan, oman auton käyttömahdollisuus eduksi. Työkohteet sijaitsevat toisinaan korkealla, joten pystythän työskentelemään korkealla. Kysessä on muutaman kuukauden mittainen määräaikainen työ, hyvällä tekijällä mahdollisuus jatkoon myös tämänkin jälkeen. 

Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta, tai jos tietosi löytyvät jo meiltä, soita suoraan Leenalle p. 044 728 3771 

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. 


Hakuaika alkaa: 20.10.2021 08:00 - Hakuaika päättyy: 01.11.2021 23:00