Senson Oy on yksi pohjoisimmista nestemäisten vilja- ja mallastuotteiden valmistajia maailmassa. Tavoitteenamme on lisätä asiakkaidemme elintarvikkeiden ja juomien arvoa 100%:sti luonnollisilla viljapohjaisilla ainesosilla. Olemme osa elintarvike- ja juomateollisuuden raaka-aineiden ja ainesosien valmistukseen erikoistunutta Polttimo Groupia. Ryhmään kuuluu myös sisaryhtiömme Viking Malt, joka tuottaa maltaita panimoille ja viskitislaamoille. Työllistämme hieman alle 20 alan ammattilaista ja tehtaamme sijaitsee Lahdessa Niemenkadun teollisuusalueella.

Etsimme nyt Lahden tehtaalle PAKKAAMOTYÖNTEKIJÄÄ

monipuolisiin elintarviketeollisuuden pakkaamon, lähettämön ja varastonhallinnan tehtäviin.  

Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja osana tiimiä. Työtehtävässä menestyminen edellyttää huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja kykyä pitää yllä siisteyttä. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa, esimerkiksi toisen asteen koulutusta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä hyviä trukilla-ajotaitoja. 

Teollisuuden prosessilaitteiden tuntemus ja elintarviketeollisuuden kokemus on eduksesi sekä mahdollinen kunnossapito-osaaminen. Lisäksi eduksi katsotaan kokemus LEAN-toimintamalleista.

Tehtävä edellyttää valmiutta vuorotyöhön ja halukkuutta opetella myös tuotannon prosessin työtehtäviä. Prosessinvalvontatehtäviin saat kattavan koulutuksen. 

Hae tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työtehtävä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan elintarvike- ja juomateollisuuden maailmaan, osana tunnettua ja arvostettua yrityskokonaisuutta!


Hakuaika alkaa: 14.10.2020 13:00 - Hakuaika päättyy: 01.11.2020 23:59