Etsimme pitkäaikaiseen työsuhteeseen Lahden talousalueelle

OVI- JA IKKUNA-ASENTAJAA

alumiiniovien ja -ikkunoiden asennukseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme. Työskentelet monipuolisissa asennustehtävissä uudis- ja korjausrakennustyömailla. Työ sopii uraansa aloittelevalle tai jo kokeneemmalle asentajalle.

Toivomme, että sinulta löytyy rakennusalan tutkinto ja/tai muutaman vuoden kokemus alan töistä. Sinulta löytyy myös ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassaoleva työturvallisuuskortti. Työ edellyttää hyvää asennetta, tiimityötaitoja sekä hyvää fyysistä kuntoa. Kokeneempi asennustyöpari perehdyttää uuden asentajan työhön. Asennustyökohteet sijaitsevat pääosin pk-seudulla sekä Päijät-Hämeessä.

Jos olet kiinnostunut, jätä yhteystietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Jos tietosi löytyvät jo meiltä tai haluat soittaa suoraan, puheluusi vastaa Leena / Kilta p. 044 728 3771. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan yhteydessä jo tänään!

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. 


Hakuaika alkaa: 16.06.2021 13:00 - Hakuaika päättyy: 29.06.2021 23:59