Vuonna 1972 perustettu Stala Oy on oman alansa edelläkävijämaailman johtava laajojen kuvioitujen teräspintojen valmistaja sekä yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista allas- ja tiskipöytätoimittajista. Ruostumattoman teräksen ollessa sydämemme ja sielumme ajaa muotoiluosaamisemme ja skandinaavinen tarkkuutemme meitä innovaatiomatkallamme. Allas- ja tiskipöytätuotteiden lisäksi toimitamme mittatilaus-välitilatuotteita, postilaatikoita, jätelajitteluvaunuja sekä varusteita. Stala Oy:n ruostumattomat StalatexTM-teräspinnat voittivat juuri yhden maailman arvostetuimmista muotoilupalkinnoista, Green GOOD DESIGN® 2021 Award’n. Viemme ylpeydellä Design from Finland ja Avainlippu -merkittyjä tuotteitamme yli kymmeneen maahan. Liiketoimintamme on nyt voimakkaassa kasvuvauhdissa. 

Etsimme nyt positiiviseen joukkoomme Osto- ja logistiikkakoordinaattoria. Monipuolinen tehtävä pitää sisällään ostotilausten hoidon ja toimitusvalvonnan lisäksi koko tilausprosessista huolehtimisen. Oston tehtäviin kuuluu tilausten lisäksi kuljetusten ja tullausten järjestelyä sekä laskujen tarkistusta ERP-järjestelmässä. Logistiikan tehtäviin kuuluu yhteydenpito ulkoistettuun varastoon, varastosaldojen seuranta, inventaarien teko, tilausten toimitusaikatauluista huolehtiminen sekä järjestelmän (Unifaun) pääkäyttäjän tehtävät. Osallistuminen toimittajatapaamisiin, budjetointiin ja toiminnan kehittämiseen on osa toimenkuvaa.

Toivomme hakijan olevan kehityshaluinen, määrätietoinen sekä useita lankoja samanaikaisesti käsissään pitävä. Tehtävään soveltuva koulutustausta voisi olla esimerkiksi kaupallinen tai tekninen. Työ edellyttää kykyä ymmärtää teknisiä piirustuksia. Odotamme hakijalta vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Hyvät tiimityö- ja it-taidot sekä sujuva englannin- ja suomenkieli ovat tässä tehtävässä välttämättömiä. Ruotsin ja muiden kielten osaaminen on iso etu. Tehtävä sisältää hiukan matkustamista koti- ja ulkomailla. 

Hae tehtävää viimeistään 16.5.2021 oheisen linkin kautta. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja lisätietoja antaa Kirsi Naamanka p. 040 728 3770.


Hakuaika alkaa: 28.04.2021 16:00 - Hakuaika päättyy: 16.05.2021 23:00