Etsimme nyt elektroniikka-alan asiakasyrityksellemme Lahden talousalueelle

OPERAATTORIA

juotoskoneelle vastaamaan koneen operoinnista, asennus- ja huoltotöistä sekä manuaaliladonnasta. Edellytämme kiinnostusta piirilevytekniikkaan ja aikaisempaa elektroniikka-alan tuntemusta. Kehitys- ja ratkaisuhakuisuuden lisäksi odotamme omatoimisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön. Työ edellyttää ehdottomasti hyvää teknistä osaamista.

Tehtävässä menestyy henkilö, joka uskaltaa ottaa vastuuta aikatauluista ja toimituksista. Olet kehityshaluinen ja pystyt organisoimaan työsi niin itsenäisesti, kuin osana tiivistä työtiimiäkin. Elektroniikkateollisuus -taustaisen tekijän lisäksi myös esimerkiksi metalliteollisuuden robotiikan parissa työskennellyt tekijä voi tulla kyseeseen.  

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä on vakituinen työsuhde. Lähetä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 31.07.2020 10:00 - Hakuaika päättyy: 16.08.2020 13:00