Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen 

OMPELIJAA

Edellytämme ompelijalta aikaisempaa kokemusta huonekaluompelusta. Voit olla jo pidemmän kokemuksen alalta omaava tekijä tai opinnoistasi hiljattain valmistunut. Tehtävässä edellytetään ripeää ja reipasta otetta työhön, hyviä kädentaitoja sekä tarkkaa ja laadukasta työnjälkeä. Työpaikan sijainnin vuoksi töihin kulkemiseen tulee olla käytettävissä oma auto.

Työ alkaa kokemuksesta riippuen joko määräaikaisena tai vakituisena. Työtä tehdään mukavassa työporukassa, päivävuorossa. Autamme tarvittaessa vuokra-asunnon järjestämisessä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian tai voit soittaa suoraan Kilta / Kirsi p. 040 728 3770.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 24.11.2022 08:00 – Hakuaika päättyy: 30.11.2022 23:59