Etsimme asiakasyrityksellemme MYYNTIEDUSTAJIA laadukkaiden keräilytuotteiden pariin.

Oletko myyntihenkinen ja tavoitteellinen, ahkerasti työskentelevä asiakaspalvelija? Mikäli tunnistit näistä itsesi, voit olla etsimämme henkilö!

Kyseessä on puhelimitse tehtävä osa-aikainen myyntityö, joustavilla työajoilla. Töitä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin, työvuorot ajoittuvat klo 10-20 välille ja tunteja kertyy viikossa n. 20. Työtunnit ja työajat ovat sovittavissa tilanteesi mukaan. Myynnin tueksi saat kattavan perehdytyksen ja yrityksen arvojen mukaiset valmiudet työhön. 

Paikkoja on avoimena viihtyisissä toimipisteissä Lahdessa, Kouvolassa, Keravalla ja Porvoossa. Edellytämme sujuvaa suullista suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää. Työssä on kiinteä tuntipalkka + provisio.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

PAIKKAKUNTA : LAHTI, PORVOO, KOUVOLA, KERAVA


Hakuaika alkaa: 30.11.2020 08:00 - Hakuaika päättyy: 20.12.2020 23:59