Etsimme nyt asiakkaallemme Lahteen

Monitoimimiestä/-naista

monipuolisiin teollisuuden tuotantotehtäviin. Työhön kuuluu tuotannon eri työpisteiden tehtäviä sekä tuotteiden pakkausta. Työ edellyttää tekijältä aikaisempaa työkokemusta tuotanto- tai kokoonpanotöistä. Aikaisempi tausta erityisesti metallialan tuotantotehtävistä on eduksi ja mahdollinen hitsaustaito plussaa, mutta ei välttämätöntä. Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, olet näppärä käsistäsi ja tottunut käyttämään erilaisia koneita ja käsityökaluja. Etsimme ”tee-se-itse”- miestä/naista, jolta löytyy tarkkuutta, positiivinen työasenne ja tiimityötaitoja. Tässä työssä koulutusta tärkeämpää on reipas työote sekä halu opetella uusiakin asioita!

Tarjoamme muun muassa:

  • Täydet viikkotyötunnit
  • Palkanmaksun 2 krt/ kk
  • Yksityisen työterveyshuollon
  • Työvaatetuksen
  • Päijät-Hämeen parhaan rekrytointipalvelun

Työtä tehdään aamuvuorossa klo 6:00-14:30. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työn kesto vähintään kesän loppuun. Täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai ota yhteyttä p. 044 728 3771 / Leena.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. 


Hakuaika alkaa: 16.06.2021 13:00 - Hakuaika päättyy: 29.06.2021 23:00