Mittametalli Oy on voimakkaasti kasvava yritys, joka suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia metallituotteita. Asiakaskunta koostuu meri-, rakennus-, puusepän-, kaluste-, kone- ja laiterakennusteollisuudesta sekä terveydenhuoltosektorista. Saman katon alla sijaitsee nykyaikaiset laitteet monipuoliseen levynkäsittelyyn, putkilaser, hitsausrobotit, 8 käsihitsauspaikkaa ja automaattiradalla varustettu pulverimaalaamo. Yritys tarjoaa asiakkaillemme myös suunnittelupalvelun, jolloin tuotteiden valmistus tapahtuu parhaalla mahdollisella tavalla. Mittametalli Oy sijaitsee Heinolan Hevossaaressa. 

Etsimme nyt osaavaa ja ammattitaitoista

MIG-/TIG-HITSAAJAA

jolla on useamman vuoden kokemus MIG- ja TIG-hitsauksesta sekä aikaisempaa kokemusta ohutlevyteollisuudesta. Tässä tehtävässä tarvitaan myös hyvää kuvienlukutaitoa. 

Tarjolla on nyt vakituinen ja monipuolinen työpaikka mukavassa työyhteisössä. Kiinnostuitko? Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa Johanna Kauppinen, p. 044 728 8728. Jätä nimesi ja puhelinnumerosi oheisen linkin kautta, niin me soitamme sinulle.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 03.08.2021 11:00 - Hakuaika päättyy: 13.08.2021 23:00