Haemme Lohjan Asuntomessuille energisiä ja positiivisen asenteen omaavia

MESSUESITTELIJÖITÄ

Messuesittelijänä tehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelua ja esitemateriaalien jakoa messukävijöille. Lisäksi ohjaat kävijöitä messukohteisiin ja vastaat yhteydenottopyynnöistä. Messuesittelijänä olet yrityksen käyntikortti ja ensimmäinen kontakti messuosastolle tultaessa, joten iloinen, reipas ja asiallinen ote on tärkeää. 

Toivomme sinulta sujuvaa englannin kielen osaamista, muu kielitaito mm. ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Työ Asuntomessuilla on välillä hyvin kiireistä ja nopeatempoista. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja.

Messut järjestetään ajalla 9.7.-8.8.2021. Messuesittelijöille järjestetään koulutustilaisuus ennen messujen alkua viikolla 27, jossa esittelijät perehdytetään tuotteisiin ja palveluihin sekä käydään läpi työtehtävät messuilla.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi pikaisesti tämän linkin kautta. Haun seuraava vaihe toteutetaan osan hakijoista kanssa videohaastattelulla. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Leena Raittinen / Kilta Henkilöstöpalvelu Oy, p. 044 728 3771.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

PAIKKAKUNTA : KIRKKONUMMI


Hakuaika alkaa: 18.06.2021 15:00 - Hakuaika päättyy: 29.06.2021 23:00