Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Lahden talousalueelle

Rakennusalaa tuntevaa menekinlaskijaa

Tehtäviisi kuuluu kattopeltien menekinlaskentaa ja siihen liittyviä oheistehtäviä. Odotamme hakijalta kuvien lukutaitoa, lintuperspektin hahmottamista sekä käytännön ja/tai opintojen kautta kertynyttä kokemusta rakennusalalta. Rakennusteknikon tai – insinöörin opinnot on eduksesi ja tehtävä sopii hyvin insinööriksi opiskelevalle.

Työ vaatii tarkkaavaisuutta, joustavuutta sekä oppimishalua. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi. Kyseessä on kesätyö ja työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa. 

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa p. 044 728 3771 / Leena Raittinen 

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 14.02.2020 11:00 - Hakuaika päättyy: 01.03.2020 23:59