Etsimme asiakasyrityksellemme Nastolaan

MAALAAMON RIPUSTELIJAA

Tehtäviin kuuluu yksinkertaisia avustavia tuotantotöitä mm. maalaamon avustavat tehtävät ja tuotteiden ripustelu. Kaikkiin tehtäviin opastetaan ja perehdytetään työssä. Huomioimme haussa myös opinnoistaan vastavalmistuneet. Työtä tehdään 3-vuorossa maanantaista perjantaihin.

Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei tarvita, vaan tärkeintä on reipas ja positiivinen asenne sekä halu oppia uutta. Toivomme sinulta löytyvän hiukan kädentaitoja. Aikaisempi teollisuustyökokemus on ehdottomasti eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työ edellyttää tekijältä tavanomaisen hyvää fyysistä kuntoa. 

Työt alkavat nopealla aikataululla/sopimuksen mukaan heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Kyseessä on määräaikainen 3-vuorotyö. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen paikkaan. Täytä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa p. 040 728 8728 / Johanna.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 13.05.2022 08:00 - Hakuaika päättyy: 26.05.2022 23:00