Etsimme asiakasyritykseemme Päijät-Hämeeseen

LUJUUSLASKIJAA / RAKENNESUUNNITTELIJAA

Tehtävänä on erilaisten teräsrunkoisten hallien lujuuslaskentaan liittyvät monipuoliset tehtävät. Hakijalla tulisi olla kokemusta kantavien teräsrakenteiden suunnittelusta. Tehtävä vaatii myös toimimista asiakasrajapinnassa, joten rakennusalan perustiedot tulee olla hallussa.

Etsimme kahta suunnittelijaa. Vaativampaan tehtävään on oltava teräsrekennesuunnittelijan pätevyys. Toiseen tehtävään etsimme osaajaa, jolla on 3D-suunnittelukokemusta ja joka pystyy omatoimisesti tuottamaan rakennekuvia.

Käytettävissä on Scia Engineer-suunnitteluohjelmisto.

Kyseessä on vakituinen työsuhde.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä täyttämällä hakukaavake. Täytä vähintään yhteystietosi, niin otamme Sinuun yhteyttä ja kerromme lisää tehtävästä.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Hakuaika alkaa: 02.07.2019 08:00 - Hakuaika päättyy: 30.07.2019 16:00