Haemme huonekalualan asiakasyrityksellemme Heinolaan

LIIMAAJAA

Liimaajana työtehtäviisi kuuluu huonekalujen pehmusteiden ja kankaiden liimaus ja päällystystyöt. Työ ei välttämättä edellytä aiempaa kokemusta täsmälleen vastaavasta työstä, asenne ja oppimiskyky ratkaisevat! Pääasia on, että olet valmis ripeätahtiseen työhön ja olet hyvä tiimipelaaja. Tärkeää on myös se, että sinulla pysyy käsissä tavanomaiset käsityökalut ja olet tottunut käsittelemään erilaisia materiaaleja. Tarkka, siisti ja viimeistelty työnjälki on tehtävässä oleellista. 

Työ alkaa kokemuksesta riippuen joko määräaikaisena tai vakituisena. Työtä tehdään mukavassa työporukassa, päivävuorossa. Autamme tarvittaessa vuokra-asunnon järjestämisessä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian tai voit soittaa suoraan Kilta / Leena p. 044 728 3771.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 01.12.2021 14:00 - Hakuaika päättyy: 14.12.2021 23:59