Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Lahteen

LASKUTTAJAA.

Työtehtäviisi kuuluu sopimustietoihin perustavaa laskutusta, laskutukseen liittyvää asiakaspalvelua sähköpostitse ja puhelimitse sekä laskutustietojen ylläpitoa. Työssäsi toimit osana noin 10 hengen laskutustiimiä.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla tulee olla hyvät IT-taidot, kokemusta ERP järjestelmästä sekä sujuva englannin kielen taito. Mikäli sinulla on kokemusta järjestelmän vaihdoista ja/tai kokemusta Oracle ohjelmasta, katsotaan se suureksi eduksi. Pystythän itsenäiseen työskentelyyn sekä vastuunkantoon, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja opit uudet järjestelmät nopeasti. 

Tarjoamme sinulle

  • työpisteen hyvien kulkuyhteyksien päässä Lahden keskustan tuntumassa
  • mahdollisuuden hybridityöskentelyyn
  • liukuvan työajan
  • Smartumin liikuntaedun

Työsuhde on alkuun määräaikainen, kestäen vuoden loppuun saakka. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään heinäkuussa. Lähetä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 01.06.2023 08:00 – Hakuaika päättyy: 08.06.2023 23:59