Etsimme asiakkaallemme Lahden talousalueelle LASERLEIKKAAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Eduksesi on aikaisempi kokemus polttoleikkaajan tai koneistajan tehtävistä, mutta huomioimme myös metallialalta vastavalmistuneet, uransa alussa olevat hakijat. Tärkeintä on aito halu ja kiinnostus oppia laserleikkauksen lisäksi myös CNC-koneistuksen tehtäviä. Työ alkaa kattavalla perehdytysjaksolla, josta siirrytään osaamisen lisääntyessä vaativampiin tehtäviin.

Työtä tehdään aluksi 2-vuorossa, mutta Sinulla tulee olla valmius myös 3-vuorotyöhön. Työ alkaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy:n kautta, mutta myöhemmin on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Lähetä hakemuksesi pian oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli tietosi löytyvät meiltä, voit soittaa suoraan p. 040 728 8728/Johanna.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.


Hakuaika alkaa: 14.12.2018 13:00 - Hakuaika päättyy: 20.12.2018 23:59