Etsimme asiakasyrityksellemme Lahteen ammattitaitoista

LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ.

Tässä monipuolisessa tehtävässä vastaat tuotteiden lähettämisestä, hoidat kuljetusten lastauksen ja purun sekä varastokirjaukset. Trukinajotaito on välttämätön. Hyvä fyysinen kunto on etu, siirtelet ajoittain isojakin tuotteita.

Edellytämme sinulta useamman vuoden kokemusta varasto/lähettämötöistä sekä alan koulutusta. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää kokonaisuuksien hallintaa. Olethan oma-aloitteinen, järjestelmällinen sekä aikaansaava. Hyvät IT- taidot ovat välttämättömyys työssä pärjäämisessä. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta varastojärjestelmien käytöstä, esimerkiksi ERP järjestelmästä. 

Työ alkaa ensin 6kk määräaikaisuutena, mutta hyvälle tekijälle on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen suoraan yrityksen kirjoilla. Töitä tehdään arkisin aamuvuorossa.

Mitä tarjoamme?

  • Pitkäkestoisen työsuhteen mukavassa porukassa
  • Vastuullisen ja itsenäisen toimenkuvan
  • Täydet viikkotyötunnit
  • Palkanmaksun 2x kuussa
  • Yksityisen työterveyshuollon
  • Smartum liikuntaedun.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita työhakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos tietosi löytyvät jo meiltä vois myös olla suoraan yhteydessä Johannaan p. 0407288728

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 01.02.2023 08:00 – Hakuaika päättyy: 08.02.2023 23:59