Logo

Description automatically generated with medium confidence

Teräksenluja ammattitaito, laadukas työnjälki ja jatkuvakehittäminen ovat edelleen niitä ruostumattomia periaatteita ja arvoja, joista Stala ei ole koskaan tinkinyt. Kaiken toimintamme keskiössä on tulevaisuuteen tähtäävä, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävä liiketoiminta ja hyvinvointia lisäävät, toiminnalliset arjen ratkaisut. Viimevuosina Stala onkin ottanut isoja harppauksia eteenpäin julkistaessaan vastuullisuustavoitteet ja yhdistymällä Alveuksen kanssa. Innovatiivinen ja ympäristöystävällinen StalaTex™ voitti Green GOOD DESIGN® -palkinnon vuonna 2021. Pidämme ylpeinä suomalaisen työn lippua korkealla vaaliessamme modernia teräsosaamista ja suomalaista muotoilua. 

Nykypäivän Stala on vahva ja globaali terästeknologian edelläkävijä ja kestävän muotoilun puolestapuhuja, jonka menestyksen takana on osaava ja sitoutunut henkilöstö. Työkavereita kuvataan henkilöstötyytyväisyyskyselyissä mahtaviksi ja työurat ovat Stalassa pitkiä.

Etsimme nyt

LAATUINSINÖÖRIÄ

jonka tehtävänä on varmistaa, että laatuprosesseja noudatetaan yrityksen toimintojen kaikissa eri vaiheissa. Laatuprosessiin kuuluu mm. yrityksen raportointijärjestelmän kehittäminen, raporttien laadinta, analysointi ja poikkeamien tuominen kehitysehdotuksineen laatujohtoryhmän tietoon. Erilaisten toimintajärjestelmien ja mittareiden kehitystyö ja tarvittaessa kehitysprojektien vetovastuu kuuluu myös toimenkuvaan.

Yksi tärkeä osa-alue on johtamisjärjestelmien ISO9001 ja ISO14001 ylläpidon suunnittelu ja organisointi sekä vastuu sisäisistä auditoinneista, niiden raportoinnista ja ulkoisten auditointien järjestelystä ja poikkeamien hoidosta. 

Laatuinsinöörin tehtäviin kuuluu kehittää tuotteiden vaatimuksenmukaisuuden varmistavia menettelyjä ja seurata sekä analysoida niiden vaikuttavuutta mittariston avulla, sekä varmistaa, että tuotteet täyttävät niille asetut laatutavoitteet. Ympäristö- ja vastuullisuustavoitteiden huomiointi on tässä tehtävässä myös tärkeää.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Teknistä peruskoulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri)
  • Aiempaa kokemusta teollisuusalan yrityksestä
  • Kehityshakuisuutta ja kykyä tarkastella asioita monesta eri näkökulmasta
  • Laatumenetelmien ja välineiden tuntemusta
  • Henkilöstön koulutuskokemusta ja esimiestaitoja
  • Sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Mikäli tunnistit itsesi, täytä hakemus oheisen linkin kautta 4.7.2022 mennessä.

Rekrytointiamme hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Naamanka, puh. 040 728 3770.


Hakuaika alkaa: 21.06.2022 16:06 - Hakuaika päättyy: 04.07.2022 23:00